Visit..

Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

Two coloured nails


Είναι απλό και συγχρόνως εντυπωσιακό! Δεν χρειάζεται ούτε πολύ ώρα, ούτε πολύ κόπο, κι όμως το αποτέλεσμα είναι πολύ ωραίο. Αρκεί να επιλέξεις 2 χρώματα (που να ταιριάζουν μεταξύ τους), να έχεις εξασκηθεί λιγάκι στο βάψιμο των νυχιών σου, και είσαι έτοιμη!

Το μόνο που θα χρειαστείς είναι:
- Δύο βερνίκια νυχιών , διαφορετικών αποχρώσεων/χρωμάτων

Πριν ξεκινήσουμε, θα ήθελα να διευκρινήσω πως το καλύτερο είναι να προτιμήσεις ένα matte βερνίκι και ένα που να περιέχει χρυσόσκονη. Κάνει εντονότερη την αντίθεση και εντυπωσιακότερο το αποτέλεσμα.

Εκτέλεση:

1ο βήμα:
Βάψε καλά τα νύχια σου χρησιμοποιώντας το πιο σκούρο χρώμα που διάλεξες ή το μεταλιζέ χρώμα με τη χρυσόσκονη.

2ο βήμα:
Χρησιμοποιώντας τώρα το δεύτερο βερνίκι, κάνε με προσοχή μία διαγώνια γραμμή από τη μία άκρη του νυχιού στην άλλη, όπως στις φωτογραφίες.
Σε αυτό το βήμα καλό είναι να στραγγίζεις αρκετά καλά το πινέλο στην αρχή, ώστε να πετύχεις τη γραμμή. Έπειτα, βούτηξε ξανά το πινέλο στο μπουκαλάκι για να γεμίσεις την περιοχή του μισού νυχιού.
ΠΡΟΣΟΧΗ! ΜΗΝ χρησιμοποιήσεις καμία όζα με "ξαμαλλιασμένο" βουρτσάκι γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χαλάσεις όλη τη δουλειά σου.


Οι δικές μου ιδέες:
 
  Y   Για πιο καθημερινές εμφανήσεις μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα χρώμα, σε διαφορετικές αποχρώσεις, όπως αυτό:


Μπλε ηλεκτρίκ μεταλλιζέ + Ανοιχτό μπλε (γαλάζιο) matte.




  Y   Y  ¨Ενας άλλος εντυπωσιακός συνδυασμός είναι το ασιμί με το άσπρο. Μπορείς να τον αναδείξεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, συν του ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως bridal (χεχε) !


Ασιμί όζα με χρυσόσκονη + άσπρη matte.


Λάτρεψα αυτό τον συνδυασμό και, πιστέψτε με, παρόλο που στην αρχή
θα σας φανεί περίεργος, το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει!

  Y Y Y   Τέλος, ο συνδυασμός που είναι πιο in από ποτέ φέτος το χειμώνα, είναι το χρυσό με το κόκκινο. Η χρυσή όζα έχει γίνει must φέτος, και είναι μία απ' τις καλύτερες! Την χρησιμοποιήσει και πολύ παλαιότερα, γι αυτό επισημαίνω πως το καλύτερο είναι να βρείτε μια πιο μεταλιζέ, και όχι αυτές που περιέχουν μόνο χρυσόσκονη. Εκτός του ότι ξεβάφει πολύ δύσκολα, το αποτέλεσμα συχνά μοιάζει φθηνό. Γενικά, σας προτείνω ανεπιφύλακτα όζες ERRE DUE. Είναι οι καλύτερες ποιοτικώς και έχουν τα καλύτερα χρώματα!

Μπορεί να σας φαίνεται αρκετά christmassy ο συνδυασμός, όμως μιας και τα δύο συγκεκριμένα χρώματα φοριούνται παντού αυτό το χειμώνα, μπορεί άνετα να αναδειχτεί και εκτός εορτών (αφού άλλωστε πέρασαν).


Χρυσό μεταλιζέ + βαθύ κόκκινο.

Στο συγκεκριμένο συνδυασμό άφησα το ένα νύχι σκέτο χρυσό. Αυτό γιατί:
α) Ο συνδυασμός είναι ήδη πολύ εντυπωσιακός και αυτή η μικρή πινελιά
αποτρέπει ένα too much αποτέλεσμα.
β) Η χρυσή όζα είναι πολύ όμορφη και επίσης εντυπωσιακή
ακόμη κι αν είναι σκέτη. Οπότε, ας την αναδείξουμε!

Μία ακόμα ιδέα είναι να κάνετε τα νύχια των δεικτών σας γαλλικό μανικιούρ,
χρησιμοποιώντας χρυσό για βάση και κόκκινο για τη γραμμή του γαλλικού.
Τα υπόλοιπα νύχια παραμένουν όπως είναι στη φώτο.

Μην ξεχνάς!
Είναι καλό να χρησιμοποιείς ένα διάφανο βερνίκι για βάση πριν από κάθε φορά που βάφεις τα νύχια σου. Με τον τρόπο αυτό δεν "ποτίζει" το χρώμα στα νύχια σου, πράγμα που τα καταστρέφει ιδιαίτερα αν τα βάφεις συχνά. Επιπλέον, τα νύχια σου ξεβάφονται πολύ πιο εύκολα όταν τα βαρεθείς και δεν χρειάζεται να τα λιμάρεις για να φύγουν τα απομεινάρια του χρώματος. Απαραίτητο για χρώματα όπως: κόκκινο, μαύρο, μπλε.


Katerina Anastasiou

2 σχόλια: